A tél folyamán Debrecen városában, természetesen ritkábbak voltak a szórakoztató rendezvények, kulturális és tudományos előadások.
A hideg évszak vége felé azonban egy három napos programsorozattal készülnek a rendezők, a közönség szórakoztatására.
„Márciusi szabadnapok" elnevezéssel kerül megrendezésre a 15-én kezdődő és egészen 17-én, vasárnapig tartó gasztronómiai bemutatókkal tarkított program. A helyszínt, az Erdőspuszta Club Hotel biztosítja.
Az ünnepnappal együtt három napos, viszonylag hosszú hétvége, nagyon jó alkalom a kikapcsolódásra.
Péntek este 19 óra 30 perckor kezdődnek a programok, a magyar ízek estjével. Kizárólag magyaros ízesítésű, speciális, kedvelt hazai ételek kerülnek elkészítésre és felszolgálásra a Fenyves étteremben.
A vacsora közben élő cigányzene szórakoztatja a vendégeket.
Március 16-án, szombaton 19 órai kezdettel a Kiváló Magyar Boroké lesz a főszerep. A főszakács öt fogásos menüsorához az ízletes borokat a Bárdos és Fia pincészet főborásza kínálja a vendégeknek. Ezen az esten 6.500.-Ft-os személyenkénti belépő díjjal lehet részt venni.
A zárónapon, vasárnap már 12 órakor elkezdődik a gasztronómiai bemutató. A szálloda Fenyves rendezvény termében magyaros ételekkel tarkított, svédasztalos ebéd áll a vendégek rendelkezésére, „Sunday Brunch" szlogen alatt.
Az összes eseményen való részvételre előzetesen kell asztalt foglalni.
Fontos még megemlíteni, hogy az öt főnél nagyobb csoportokat Debrecenből ingyenesen kiszállítják, valamint a hazaérkezés is ezekkel a feltételekkel történik.
A hazai ízek kóstolására, népszerűsítésére kiváló alkalmat nyújt ez a hétvégi esemény, ugyanakkor a tavaszt váró emberek sokaságának kellemes kikapcsolódást jelent majd.
Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!